Yazıkonak İlkokulu

Vizyon: Çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu tam, morali yüksek, sevgi dolu, ulusal düzeyde örnek alınacak bir okul toplumu olmak.

Misyon: Yazıkonak İlkokulu ailesi olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çevresiyle uyumlu, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, üreten, paylaşan, ulusal çevre dostu, güler yüzlü, mutlu, ve evrensel değerlere saygılı ve sevgi dolu öğrenciler yetiştirmektir.

Saatler: 08.30-14.10
Isınma: Soba (Son 4 yıldır yardımcı personelce yakılıyor.)
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 0 - Lojman tadilat yapılarak anasınıfımız için dersliğe dönüştürülmüştür.Öğretmenlerimiz ilçeden geliş gidiş yapmaktadır.
Servis Bilgisi: Taksi,özel araç
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan kısıtlamamız yoktur. Anasınıfımızda 1 şubemiz vardır. Genellikle 10-12 öğrenci olur. İlkokul kısmında ise toplam 20 civarındadır.İlkokul kademesinde tüm şubeler birlikte okutulur. Tek sınıftır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda ilkokul şubesinin bulunduğu binada ana bilgisayarda Turkcel 4.5G internet hattı vardır.

Telefon - 05435203410

WEB - https://yazikonakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YAZIKONAK KÖYÜ YAZIKONAK KÖY YOLU KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 2 GÜROYMAK / BİTLİS

Yerleşim Yeri - Bitlis-Güroymak-Yazıkonak Köyü

Ulaşım Köy yolumuz asfalttır.Köye ait servis veya minibüs yoktur.Öğretmenler okula kendi araçları ile veya taksi, servis tutarak ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Güroymak İlçesine 17 Km Tatvan ilçesine ise yaklaşık 21 km´dir.